آخرین اخبار

جا گذاری عکس پنج برادر شهید «برادران شهید عظیم‌پور و شهید علی اشترعربی» در موزه شهدای اردبیل

«حسین صادقی» گفت: عکس پنج برادر شهید «برادران شهید عظیم پور و شهید علی اشترعربی» در موزه شهدای اردبیل جا گذاری شد.
اشتراک گذاری
19 فروردین 1403
90 بازدید
کد مطلب : 9065

معاون فرهنگی- آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: عکس پنج برادر شهید «برادران شهید عظیم‌پور و شهید علی اشترعربی» در موزه شهدای اردبیل جا گذاری شد و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

جا گذاری عکس پنج برادر شهید «برادران شهید عظیم‌پور و شهید علی اشترعربی» در موزه شهدای اردبیل

پرویز، بهرام، نظرعلی و یاور عظیم پور نیاری، ۴ برادری بودند که آسمانی شدند و برادر ناتنی شان شهید علی اشتر عربی هم در عملیات رمضان در کنار برادرش پرویز به شهادت رسید.

  • شهید پرویز عظیم پور نیاری: پانزدهم مرداد ۱۳۴۱، در روستای نیار از توابع شهرستان اردبیل به دنیا آمد. پدرش موسی، خواربارفروش بود و مادرش خانم گل(فوت ۱۳۵۵) نام داشت. تا دوم متوسطه درس خواند. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دوم مرداد ۱۳۶۱ با سمت فرمانده گروهان در عملیات رمضان، در شلمچه به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.
  • شهید بهرام عظیم پور نیاری: دوم مرداد ۱۳۴۲ به دنیا امد. تا اول متوسطه درس خواند. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و ششم اردیبهشت ۱۳۶۱ با سمت کمک آرپی جی زن در شلمچه و در عملیات بیت المقدس به شهادت رسید. پیکرش مدتی در منطقه بر جا ماند و سوم فروردین ۱۳۶۶، پس از تفحص در زادگاهش به خاک سپرده شد.
  • شهید نظرعلی عظیم پور نیاری: هفدهم دی ۱۳۴۳ به دنیا امد. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و سوم فروردین ۱۳۶۲ با سمت تک تیرانداز در شرهانی و در عملیات والفجر ۱ به شهادت رسید. مزار وی در گلزار شهدای نیار واقع است.
  • شهید یاور عظیم پور نیاری: یکم فروردین ۱۳۴۹ به دنیا آمد. دانش آموز اول متوسطه در رشته اقتصاد بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیستم دی ماه ۱۳۶۵، در شلمچه و در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید. مزارش در گلزار شهدای نیار واقع است.
  • شهید علی اشترعربی، سیزدهم خردادماه ۱۳۴۴، در شهرستان اردبیل چشم به جهان گشود. پدرش ابراهیم فوت (۱۳۴۵) و مادرش ربابه، نام داشت. دانش‌آموز دوم متوسطه بود. به‌عنوان بسیجی در جبهه (دفاع مقدس) حضور یافت. دوم مردادماه ۱۳۶۱، باسمت تک‌تیرانداز در شلمچه به شهادت رسید. پیکرش مدتی در منطقه برجا ماند و هجدهم آذر ۱۳۷۸، پس از تفحص در گلزار شهدای ججین شهر اردبیل به خاک سپرده شد.

معاون فرهنگی- آموزشی  افزود: موزه شهدای اردبیل، مرکزی برای ترویج فرهگ ایثار و شهادت، محلی برای انتقال میراث گران بهایی از ایثارگران و دلاورمردان عرصه خون و جهاد به نسل های امروز و آینده و مرجعی برای نویسندگان، محققان، مولفان و هنرمندان است.

حسین صادقی تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل، از همه علاقه مندان برای بازدید از این موزه دعوت به عمل می آورد.

صادقی افزود: از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تقاضا داریم آثار موزه‌ای و تصاویر شهدا را جهت غنی سازی این مرکز فرهنگی تحویل مدیریت قرار دهند.

ساعت بازدید: همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت ۸ الی ۱۶

مکان بازدید: اردبیل، محله اوچدکان، کوچه رضازاده، موزه شهدای اردبیل

شماره تماس: ۳۳۲۵۷۲۱۶/ ۰۹۱۴۴۵۶۶۹۸۲(سیدسعید اطهرنیاری)

بازدید از موزه شهدا برای علاقه مندان رایگان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را کامل کنید.